Bästa spelen till Xbox Series X och S 2024

Bästa spelen till Xbox Series X och S 2024

Hitta de bästa spelen till spelkonsolen Xbox Series X.

Senast uppdaterad: 21 mars 2024

Microsofts älskade spelkonsol Xbox Series X — och det mindre syskonet Xbox Series S — är nästan lika populära som PlayStation 5 och Nintendo Switch, och är absolut ett riktigt bra köp för den som älskar att spela TV-spel.

Bästa spelen till Xbox Series X:

3. Star Wars: Jedi Survivor

LucasArts vet vad de gör, och Jedi Survivor är ett helt otroligt spel som verkligen engagerar och gör spelandet spännande på ett sätt som inte många upplevt förut. Ett givet äventyrsspel som verkligen känns "next gen".

Hitta bästa priset »

Fördelar och nackdelar med Star Wars: Jedi Survivor

Positivt 👍

  • Väldigt spännande
  • Otroligt actionscener

Bästa priset på Star Wars: Jedi Survivor


2. FC 24

FC 24 är det roligaste fotbollsspelet för alla åldrar, eftersom det har flera olika svårighetsgrader, onlineläge för de som vill spela online samt alla klubbar och spelare ett riktigt fotbollsfan kan önska.

Den världsberömda spelserien FIFA ändrar namn till FC i och med säsong 2024, då EA Sports och FIFA inte kommer överens om hur mycket pengar licensen skulle kosta. Sagt och gjort så övergavs FIFA-namnet och nu heter spelet alltså FC24.

Hitta bästa priset »

Fördelar och nackdelar med FC 24

Positivt 👍

  • Årets upplaga av FIFA-serien

Bästa priset på FC 24


1. Starfield

Den fantastiska spelstudion Bethesda är tillbaka med Starfield, ett fritt äventyrsspel som utspelar sig i rymden. Ett enormt äventyrsspel där du åker mellan planeter — och dessutom exklusivt för Xbox Series X eller S!

Hitta bästa priset »

Fördelar och nackdelar med Starfield

Positivt 👍

  • Nya storspelet från Bethesda
  • Imponerande vidd
  • Fantastisk grafik

Bästa priset på Starfield

Innehåll

Xbox Game Pass

En stor fördel med Xbox-konsolerna är att Xbox Game Pass ger dig mängder med spel genom ett ganska billigt abonnemang — betydligt bättre än det både PlayStation Plus och Nintendo Online erbjuder.

En stor fördel för dig som även spelar datorspel är att Xbox Game Pass även ger dig spelen till din dator, vilket gör erbjudandet ännu bättre.

Andra spelkonsoler

Det finns så klart andra spelkonsoler än Xbox Series X och Xbox Series S på marknaden — köpguider för dem samlar vi här:

Hälsa & Skönhet

Familj

Elektronik

Hemma

Sport & Träning

Outdoor

Nöje

Trädgård

Fordon

Tjänster

Ekonomi

Musik

Foto

Jul

Områden